Trädgårdsrådgivning och trädgårdskonsultation.

Du träffar vår trädgårdsdesigner Ulrika Levin på plats hemma hos dig. Konsultationen pågår i två timmar, du får en möjlighet att ställa konkreta frågor och diskutera de idéer du har om din trädgård. En trädgårdsrådgivning kan t.ex. handla om dispositionen av ytorna i din trädgård, hur du gör uteplatsen mer inbjudande och mysig, och om olika alternativ av insynsskydd och utseende på dessa. Förbättringar och förslag på växter är också något som kan ingå. En trädgårdsrådgivning kan många gånger hjälpa dig att tydliggöra dina egna idéer och tankar, att sätt fokus på funktion, estetik och känsla.

Trädgårdsrådgivning med hembesök passar dig som:

  • I stort är nöjd med trädgårdens utformning men anser att trädgården, hela eller delar av den, behöver ett ansiktslyft. Har du ett problemområde som du aldrig blir riktigt nöjd med? Eller vill du bara förhöja känslan och intrycket av din trädgård, att ge den det där lilla extra?
  • Vill rådgöra med en expert om de planer som du redan har. Kanske har du anlagt en pool och men inte riktigt lyckats få till den atmosfär och känsla som du vill att poolområdet ska ha? Eller har du en önskan om att göra din uteplats mer ombonad? Har du planer på att skapa en ny uteplats, med en ny inramning?
  • Vill ha förslag på växter och kompositioner på begränsade ytor. För stora ytor rekommenderas en planteringsskiss med tillhörande växtplan, dock kan en konsultation vara en bra början för att komma vidare.
  • Söker inspiration och konkreta råd kring specifika ytor i din trädgård.

Vill du ha mer hjälp efter konsultationen, kan du komplettera med ytterligare timmar enligt timkostnad nedan. Du diskuterar då med vår trädgårdsdesigner Ulrika Levin om omfattningen.

Pris:  3 300 kr ink moms (2 timmars rådgivning). Resekostnad hembesök: 1 tim resväg t/r ingår, övrig restid 550 kr/tim ink moms.

Timkostnad (om du vill boka fler timmar efter rådgivningen): 1 000 kr/tim ink moms

Kontakta Ulrika Levin om du vill boka en trädgårdsrådgivning!