Trädgårdsdesign Saltsjö-Boo, Stockholm

I uppdraget ingick att skapa en poolmiljö med kontinental atmosfär och fokus på umgänge. En kombinerad grill- och bardisk i aluminium med högblank svart yta specialdesignades, liksom strama kuber med vattenutkast. Ovanpå dess placerades eldfat som är oerhört vackra och stämningsskapande kvällstid. Ett nytt tehus, ny färgsättning på plank samt ljussättning med markspot förstärker upplevelsen. Växtligheten går i grönt, vitt och violett med enstaka solitärbuskar som får flammande höstfärger.

Uppdragsbeskrivning

  • Vad: Poolområde till privat villa.
  • Var: Saltsjö-Boo
  • Yta: 400 m2.
  • Läge: Soligt, torrt och vindskyddat.

 Trädgårdsdesign, Villa Saltsjö-Boo Trädgårdsdesign, Villa Saltsjö-Boo Trädgårdsdesign, Villa Saltsjö-Boo Trädgårdsdesign, Villa Saltsjö-Boo Trädgårdsdesign, Villa Saltsjö-Boo Trädgårdsdesign, Villa Saltsjö-Boo Trädgårdsdesign, Villa Saltsjö-Boo