Om oss

TRÄDGÅRDSDESIGNER MED BRED KOMPETENS.

Ulrika Levin, prisbelönt trädgårdsdesigner, är en mångfasetterad designer och arkitekt som arbetar med uppdrag inom trädgårdsdesign och landskapsarkitektur, och arkitektur.

Hennes uppdragsgivare är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, och företag, främst i Stockholm men även i övriga Sverige, och några få utomlands. De idéträdgårdar hon ritat, och ställt upp med, har alla tilldelats guldmedalj. Hennes uppdrag har uppmärksammats i både press och media.

Levins Trädgård & Design AB har varit verksamt sedan 2003 och startades av Ulrika och Ulf Levin. Under årens lopp har de knutit kontakter inom olika professioner, och samarbetar med flera företag som ansvarar för genomförandet av Ulrikas designprojekt, om så önskas.

Ulrika Levin, trädgårdsdesigner

Ulrikas tankar om design

”För mig är varje projekt unikt och min målsättning är att skapa miljöer med atmosfär där estetik och funktionalitet är anpassade efter både plats och uppdragsbeskrivning. Mina trädgårdar och landskap kombinerar ofta det moderna med naturalism, miljöer som stillsamt artikulerar känslor och idéer utan att upplevas som påträngande. En filosofi jag som följer med mig även inom andra områden, när jag designar byggnader och möbler, eller när jag ritar planlösningen i ett kök. Som trädgårdsdesigner ligger utemiljöer mig varmt om hjärtat, men jag älskar att designa hus, och få dem att interagera med omgivande miljö. För mig är helheten viktig, att skapa en atomsfär, en känsla. Jag vill att min designlösningar bidrar till att minimera alla måsten, att kunna njutas av, i avskildhet, eller i umgänge med andra”.

Sugen på mer information?

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med, finns ytterligare information under respektive område, trädgårdsdesign och landskap, arkitektur samt rådgivning. Eller kontakta vår trädgårdsdesigner Ulrika Levin direkt för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt!