Byggnader, bygglov och inredningsdesign

 

Byggnader

Vi ritar mindre bostads- och fritidshus, garage, Attefallhus, friggebod, och växthus. Vi kan även vara behjälpliga med t.ex. en tillbyggnad på befintligt hus. Formspråk påverkas av uppdragsbeskrivning, befintliga byggnader och omgivande miljö, och våra uppdrag har innefattat både moderna byggnader, liksom byggnader i mer klassisk stil.


 

Bygglov

Nybyggnation, eller förändringar på befintligt hus, såsom tillbyggnad eller förändringar av fasad, kräver bygglov. Likaså kan förändringar av marknivå, uppförande av murar och plank, också kräva bygglov. För t.ex. Attefallhus är det nödvändigt med bygganmälan. Som ett led i att vi åtar oss ett uppdrag inom arkitektur eller trädgårdsdesign, hjälper vi er att ta fram de bygglovsritningar som är nödvändiga.


 

Inredningsdesign

Avslappnat. Bekvämt. Snyggt! Det är några av våra ledord när vi designar interiört. Ett hem har så många användningsområden, att planlösning och detaljplanering är a och o för att skapa ett hem som funkar till vardags, och som är behagligt och avkopplande att vara i. Ibland är det ett större grepp som krävs, t.ex. en förändring av planlösning, och ibland handlar det om mindre åtgärder, såsom färg- och ljussättning, och möblernas placering. Eller kanske behovet av en platsbyggd möbel?


 

I behov av hjälp?

Har du ett projekt du vill ha hjälp med? Hör av dig till oss så diskuterar vi vidare om hur en arbetsprocess för just ditt uppdrag kan se ut!

Kontakta oss!