Om oss. Möt trädgårdsdesigner och arkitekt Ulrika Levin.

Om oss

TRÄDGÅRDSDESIGNER MED BRED KOMPETENS

Ulrika Levin är en prisbelönt trädgårdsdesigner, och en mångfasetterad designer och arkitekt som arbetar med uppdrag inom trädgårdsdesign och landskapsarkitektur, och arkitektur.

Ulrika Levin, prisbelönt trädgårdsdesigner, verksam inom trädgårdsdesign, landskapsdesign och arkitektur.
Ulrika Levin, prisbelönt trädgårdsdesigner, arbetar med projekt inom trädgårdsdesign, landskapsdesign och arkitektur.

Hennes uppdragsgivare är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag, främst i Stockholm men även i övriga Sverige, och några få utomlands. De idéträdgårdar hon ritat, och ställt upp med, har alla tilldelats guldmedalj. Hennes uppdrag har uppmärksammats i både press och media.

Levins Trädgård & Design AB har varit verksamt sedan 2003 och startades av Ulrika och Ulf Levin. Under årens lopp har de knutit kontakter inom olika professioner, och och samarbetar med flera företag som ansvarar för genomförandet av Ulrikas projekt, om så önskas.

För mig är varje projekt unikt och min målsättning är att skapa miljöer med atmosfär där estetik och funktionalitet är anpassade efter plats och uppdragsbeskrivning. Mina trädgårdar kombinerar ofta det moderna med naturalism, miljöer som stillsamt artikulerar känslor och idéer utan att upplevas som påträngande. Ett tydligt formspråk,

Ulrika Levin, trädgårdsdesigner och arkitekt