nspiration enligt Ulrika Levin.

Inspiration

Nya kursen om perenner med Ulrika Levin äger rum i Stockholm.

Perennakurs

Perennakurs i Stockholm och Göteborg Äntligen, som jag längtat efter att få hålla en perennakurs fylld av kunskap och inspiration! Om du lyssnar på Ulrika och Lindas trädgårdspodd har du säkerligen redan förstått min förkärlek för perenner efter att ha…

Kurs i trädgårdsdesign i Stockholm med trädgårdsarkitekt Ulrika Levin.

Kurs Trädgårdsdesign grundkurs 16 mars

Kurs i trädgårdsdesign I min kurs Trädgårdsdesign grundkurs får du lära dig grunderna inom trädgårdsdesign. Under en hel dag går jag igenom grundprinciperna inom trädgårdsdesign och ger dig nycklarna för att du ska kunna skapa din drömträdgård. Kursen äger rum…

Årets Trädgårdsarkitekt 2023 vanns av trädgårdsarkitekt Ulrika Levin, Levins Trädgård och Design AB.

Årets Trädgårdsarkitekt 2023

Utsedd till Årets Trädgårdsarkitekt 2023. Jo, så är det faktiskt, jag har tilldelats priset som Årets Trädgårdsarkitekt 2023 av Trädgårdsakademin. En utmärkelse som jag är oerhört glad för och som är extra fin att få i år när jag firar…

Kurs med tema trädgård med trädgårdsarkitekt Ulrika Levin och trädgårdsmästare Linda Schilén.

Kurs tema trädgård.

Är du redo att ta ditt trädgårdsintresse till nästa nivå och lära dig grunderna inom trädgårdsdesign och trädgårdsskötsel? Då har vi den perfekta kursen för dig! 20-22 oktober håller jag, trädgårdsarkitekt Ulrika Levin och trädgårdsmästare Linda Schilén, en inspirerande och…

Ulrika och Lindas trädgårdspodd

Trädgårdspodd med mig och Linda Schilén.

Ny trädgårdspodd. En av de roligaste, mest pirriga och spännande saker jag gjort under våren, är att starta upp en ny trädgårdspodcast med Linda Schilén. Ulrika och Lindas trädgårdspodd heter den, och tro det eller ej, men vi har redan…

Vårblomning hos Prunus Accolade.

Vårblomning i min egen trädgård.

Vacker vårblomning i ljusa färger. Varje år när min magnolia ’Leonard Messel’ står i full blom, vet jag att det bara är en tidsfråga innan trädgården slår ut i sin allra skiraste grönska. En bedårande vårblomning, som ackompanjeras av prydnadskörsbär…

Höstfärg i karminrött hos Acer palmatum 'Osakazuki'.

Höstfärg i en trädgårdsdesigners trädgård.

Höstfärg i överflöd. Höstfärg, som jag njuter av att uppleva den. Om hösten ändrar min trädgård karaktär, och färg. Från gröna nyanser, kombinerat med violett, vitt och purpur, svidar trädgårdens växter om till de mest fantastiska höstfärger. Det verkligen sprakar…

Smoothie med havtorn och morot.

Havtorn i en smoothie med sting.

Smoothie med havtorn i, Mors dag och EU-val. Havtorn, ett av mina favoritbär, och så god att blanda ner i en smoothie. Receptet på smoothien finns längst ner i inlägget, garanterar att den är superenkel att göra. En regnig dag…

Recept på fröknäcke.

Fröknäcke, mitt godaste recept.

FRÖKNÄCKE, OTROLIGT GOTT, OCH ENKELT. Det här är mitt favoritrecept för fröknäcke. Dels för att knäckebrödet blir så smarrigt och krispigt, och dels för att det är så enkelt att göra. Bara att röra ihop ingredienserna, och sedan sköter sig…

Vy över uteplatsen i vår visningsträdgård.

Visningsträdgård med spaljé och pergola.

VISNINGSTRÄDGÅRD TILLSAMMANS. En dryg vecka efter mässan där vi visade upp vår visningsträdgård Tillsammans, passar jag på att lägga ut några foton på trädgården. En fantastisk liten skapelse, om 70 kvadratmeter, i en stilren och smakfull design. Med en modern…