Kurs i trädgårdsdesign i Stockholm med trädgårdsarkitekt Ulrika Levin.

Kurs Trädgårdsdesign grundkurs 16 mars

Kurs i trädgårdsdesign

I min kurs Trädgårdsdesign grundkurs får du lära dig grunderna inom trädgårdsdesign. Under en hel dag går jag igenom grundprinciperna inom trädgårdsdesign och ger dig nycklarna för att du ska kunna skapa din drömträdgård. Kursen äger rum i Stockholm och är ett ypperligt tillfälle för dig att få lära dig mer om hur du planerar en trädgård och dessutom får du få träffa likasinnade. Det är en kunskapsintensiv kurs där jag använder mig av både teori och praktiskt arbete i grupp för att du kreativt ska få möjlighet att formge en trädgård med hjälp av de principer jag lär ut.

Under förmiddagen består lektionerna av teori där jag delar exemplifierar de viktigaste aspekterna som du behöver ha koll på för att lyckas med att formge en trädgård. Jag berättar om hur man kan utforma en trädgård som är funktionell, vacker och inbjudande att vara i. En trädgård med atmosfär och känsla och som uppskattas inte bara för det estetiska värdet utan också för de sinnesstämningar den skapar, oavsett stil.

Boka kurs i trädgårdsdesign i Stockholm med prisbelönta trädgårdsarkitekt Ulrika Levin.
Boka kurs i trädgårdsdesign i Stockholm med prisbelönta trädgårdsarkitekt Ulrika Levin.

Eftermiddagens pass i kursen är vikt för praktiskt arbete där du får möjlighet att använda dig av de färdigheter du lärt dig under förmiddagen. Arbetet sker i grupp och du får möjlighet att diskutera med andra kursdeltagare om dina tankar och idéer. Jag finns med för att ge råd och driva designprocessen framåt. Dagen avslutas med en frågestund där du får möjlighet att ställa frågor till mig om kursinnehållet eller om en designfråga som rör din trädgård.

Praktisk information.

När: Lördag den 16 mars 2024 mellan kl 9.00-16.30.

Plats: Riddersviks Herrgård, Riddersviks allé 11, 165 72 Hässelby

Övrigt: Vegetarisk lunch och förmiddags- och eftermiddagskaffe ingår.

Pris: 1 995 kr ink moms

Praktiskt arbete utförs under kurs i trädgårdsdesign grundkurs med trädgårdsarkitekt Ulrika Levin i Stockholm.