Nya kursen om perenner med Ulrika Levin äger rum i Stockholm.

Perennakurs i Stockholm och Göteborg

Grönska är en stor del av de trädgårdar jag designar och perenner i synnerhet, det finns få växter som kan få en trädgård att blomma under lång tid och som kan inverka både på färgsättning och stil i trädgården. Att förutom att föreläsa om denna smått fantastiska växtgrupp, även få hålla i en kurs om perenner, är oerhört roligt!

Jag håller perennakursen i både Stockholm och Göteborg.

Att välja rätt perenn handlar om att förstå vikten av hur olika perenner samspelar med varandra under säsongen och hur man väljer rätt perenner för att få det uttryck som önskas. Lika viktigt är det att se hur färger i både blomma, blad och stängel påverkar upplevelsen av intilliggande växter. För vad är det som gör att en perennaplantering upplevs som slående vacker samtidigt som en annan framstår som trist och karaktärslös?

Jag vet och under en hel dag delar jag med mig av all min kunskap och erfarenhet. Det här är en inspirationsbaserad kurs vilket gör att du, även om du har en del förkunskaper om perenner, säkerligen får en lärorik och inspirerande dag tillsammans med mig. Är du nybörjare går det också bra, i den här kursen arbetar ni utifrån era olika förutsättningar.

Övrigt om perennakursen

Vegetarisk lunch och morgon- och eftermiddagskaffe ingår.

Pris: 1 995 kr