Kurs med tema trädgård med trädgårdsarkitekt Ulrika Levin och trädgårdsmästare Linda Schilén.

Kurs tema trädgård.

Är du redo att ta ditt trädgårdsintresse till nästa nivå och lära dig grunderna inom trädgårdsdesign och trädgårdsskötsel? Då har vi den perfekta kursen för dig!

20-22 oktober håller jag, trädgårdsarkitekt Ulrika Levin och trädgårdsmästare Linda Schilén, en inspirerande och kunskapsspäckad kurs med tema trädgård på Villa Långbers i vackra Tällberg, Dalarna. Under en hel helg får du möjlighet att lära dig mer om trädgårdsdesign och trädgårdsskötsel tillsammans med oss. Vår expertis och passion kommer att inspirera och guida dig genom kursen.

Kurs med tema trädgård med trädgårdsarkitekt Ulrika Levin och trädgårdsmästare Linda Schilén.
Trädgårdsarkitekt Ulrika Levin och trädgårdsmästare Linda Schilén.

Helgens innehåll.

Under helgen kommer vi att kombinera teori och praktiska övningar som tar dig med på en resa genom trädgårdens värld. Vi kommer att gå igenom de grundläggande principerna inom trädgårdsdesign och ge dig verktygen för att skapa en trädgård som är både vacker och funktionell, en trädgård med känsla. Genom teoretiska sessioner och praktiska övningar får du lära dig att planera och skapa din egen trädgårdsdesign som passar din egen stil och dina behov. Vi kommer också att gå igenom viktiga aspekter av trädgårdsskötsel, inklusive markförbättring, växtval, bevattningstekniker, skötselplan för trädgården och mycket mer. Allt för att få din trädgård att må så bra som möjligt.

Denna kurs är inte bara en möjlighet att lära sig nya färdigheter, utan också en chans att möta andra trädgårdsentusiaster och dela erfarenheter. Genom gruppdiskussioner och samarbetsövningar kommer du att kunna utbyta idéer och erfarenheter med övriga deltagare. Efter kursen kommer du att ha grundläggande kunskaper för att själv kunna designa din egen trädgård och du kan skapa en skötselplan av din trädgård som omfattar hela året.

Boka här.

Bokning görs via Villa Långbergs hemsida. Där kan du även läsa mer om kursen upplägg och vad som ingår i vår höstweekend. Vi ses i Tällberg!

Kurs med tema trädgård med trädgårdsarkitekt Ulrika Levin och trädgårdsmästare Linda Schilén.