Klassisk putsvilla från 40-talet där en övervåning ska ritas in.

Övervåning till klassisk 40-talsvilla.

NY ÖVERVÅNING TILL VACKER PUTSVILLA.

Det kommer bli en spännande och rolig höst för mig jobbmässigt, inser jag! Många nya projekt, i olika inriktningar och i varierande stilar, med både design av trädgårdar och poolmiljöer, och diverse byggnader och tillbyggnader. Bland annat ska jag rita en övervåning till denna fina klassiska villa från 40-talet, belägen i Spånga. Det ska bli så roligt! Jag tycker om husets karaktär, jag har redan designat en ny uteplats för trädgården, samt en punschveranda. Som så ofta när man resonerar kring sitt boende, om de behov man har, och om de nya idéer och ställningstagande som framkommer under en designprocess, fattade familjen ett nytt beslut. Punschverandan får stryka på foten, och en ny övervåning ska ritas istället. I nästa vecka ska ramarna sättas, det ser jag fram emot!

Om du behöver hjälp med en tillbyggnad, kika in här!